Details project

Residentie Leoport Vaartstraat 6 - 10 3970, Leopoldsburg 42 appartementen Office 48 architectenbureau, Geel 2020-2022

Meer info over dit project

Projectwebsite

Wonen aan het water op toplocatie in Leopoldsburg

Een nieuw woonproject aan de Kanaalkom in Leopoldsburg is volop in voorbereiding! Vanhout Projects en Structabo ontwikkelen er, samen met grondeigenaar Koramic Real Estate, royale nieuwbouwappartementen op de kop van de Kanaalkom.

Strategische ontwikkeling in RUP De Kom
Het project is gelegen aan de nieuwe hotspot van Leopoldsburg rondom het kanaal en de kanaalkom, die de komende jaren verder getransformeerd zal worden in een bruisende mix van woningen en appartementen. Het RUP voorziet ook bijkomende kwaliteitsvolle buitenruimte, parkjes en openbaar domein, verspreid over de hele ontwikkeling.

Comfortabel wonen met uniek uitzicht
We zullen de site invullen met vier duurzame en moderne woongebouwen met in totaal zo’n 42 high-level appartementen. Dankzij het toepassen van een performante gebouwschil in combinatie met energiezuinige warmtepompen en zonnepanelen zullen de appartementen ruim voldoen aan de BEN-norm. De afwerking van uw appartement krijgt in overleg met onze klantenbegeleider een persoonlijke invulling.

Je woont er nabij het centum én aan het water. Je kan een oogje in het zeil houden bij de jachthaven én genieten van een uniek uitzicht over het kanaal en op de ondergaande zon, en dat met een ligging op een boogscheut van het centrum van de gemeente.

Interesse
De ontwikkelingsfase loopt op zijn einde, binnenkort kunnen we starten met de verkoop. Er zullen appartementen beschikbaar zijn vanaf 92 m² tot 161 m². Wenst u als eerste op de hoogte gebracht te worden van dit project, laat ons uw gegevens na via wonen@leoport.be en wij houden u op de hoogte.


© 2019 Vanhout Projects  |  Privacybeleid