Over Vanhout Projects

Vanhout Projects nv zoekt voor elke locatie naar de perfecte balans tussen wonen, werken, winkelen en ontspannen in harmonie met elkaar. Dankzij de veelzijdige ervaring binnen onze groep zijn we van vele markten thuis. We zien dan ook, naast het ontwikkelen en realiseren van residentiële projecten, mogelijkheden in het inpassen van alternatieve invullingen zoals hotels, studentenhuisvesting, assistentieflats, cohousing, winkels, parkings en zoveel meer. We zijn steeds op zoek naar innovatieve oplossingen. Het zorgwonen is ook onze zorg.

We kneden elk project tot de puzzel perfect past en resulteert in een interessant, aangenaam en verfrissend geheel. Wat we doen, doen we graag goed, zo zorgen wij ervoor dat elk project van A tot Z piekfijn verloopt.
Tijd nemen om echt te luisteren naar de klant, duurzaamheid, ethiek, correct naleven van afspraken en termijnen, professioneel oplossen van problemen: bij Vanhout Projects nv vormen deze begrippen het DNA. Onze doelstelling: tevreden partners en klanten!

Ook uw project is uniek!

Door onze creatieve aanpak slagen we er als ervaringsdeskundige steeds in om elk project speciaal te maken. Ook wij zijn graag fier op uw project!
Wij hopen u dan ook in eerste instantie overtuigd te hebben van ons enthousiasme en zouden het ten zeerste appreciëren om samen met u interessante mogelijkheden te onderzoeken.

Alle mogelijkheden waarvoor u nog geen “partner” gevonden heeft zijn dan ook welkom! Neem dus zeker contact met ons op, wij zoeken samen met u graag creatief naar de meest geslaagde oplossing.


De Groep Vanhout

De Groep Vanhout maakt deel uit van de Besix Group, telt meer dan 500 medewerkers en realiseert meer dan 200 miljoen euro omzet. Naast Vanhout Projects bestaat de Groep Vanhout uit Vanhout en Vanhout Bilzen, HBS, ComTIS Services, Isofoam, Isochape en Isopearls, Energieconcepten en ComTIS Installations. Meer informatie over deze bedrijven vindt u terug op de website van onze moederonderneming.


© 2019 Vanhout Projects  |  Privacybeleid  |  Data Protection Notice